Juhlavuosi – 35 vuotta asiantuntevaa varaosakauppaa

Kirsi HynninenYleinen

Tästä kaikki lähti 6.9.1984 – Varaosatalo Japan Oy:n avajaisista, kun isäni Toivo Hynninen aloitti varaosakaupan japanilaisten autojen varaosilla täällä Espoossa Juvanmalmilla. Silloin aloitettiin kolmen miehen voimin ja kuuden automerkin osilla.

Tänä päivänä AutoBodyPartsissa asiakkaistamme huolehtii 13 alan rautaista ammattilaista, jotka toimittavat osat yli 60 eri automerkkiin.

Iso kiitos teille asiakkaamme, joiden kanssa on ollut ilo tehdä yhteistyötä ja kehittää sekä varaosakauppaa että omaa toimintaamme vastaamaan teidän tarpeitanne.  Kehitystyö on jatkuvaa ja otamme mielellämme palautetta ja kehitysideoita vastaan, sillä yhdessä olemme vahvempia.

Lämpimästi kiittäen,

Kirsi Hynninen

Lämpimästä kiittäen,

Kirsi Hynninen